
Siirtspor’dan Gençler Birliğispor’a baklava Jesti
Antremanları sırasında Gençler Birliğispor’un sürpriz konukları vardı. Siirtspor yöneticileri, Gençler Birliği’ni ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.
A+A-
Önceki gün Siirt Gençler Birliği Spor’u sürpriz bir şekilde antremanları sırasında ziyaret eden Siirtspor yöneticileri, amatör ligde mücadele eden takımı yakından takip ettiklerini ve gösterdikleri performanstan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. Siirtspor’un 2.lig için mücadele ettiğini, Gençler Birliği’nin de 3.lig için mücadele ettiklerini anımsatan yöneticiler buna başaracaklarına emin olduklarını ilettiler.
Gençler Birliği Spor’un teknik adamlarından Şirzat Çoktur ile Tekin Akınay, yapılan jetsin mutluluk verici olduğunu ve Siirt Spor ve Gençler Birliği Sporun tek amaçlarının Siirt halkına spor heyecanını yaşatmak olduğunu dile getirerek bu jest için Siirtspor Yönetici ve futbolcularına teşekkür ettiler.
Bu haber toplam 2733 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT