1. HABERLER

2. SİYASET

3. Siirt Ak Parti: “CHP çelişkili açıklamalar yapıyor”
Siirt Ak Parti: “CHP çelişkili açıklamalar yapıyor”

CHP Siirt İl Teşkilatı’nın önceki gün Siirtliler.Net’e yapmış olduğu “ilimizde Ak Parti Teşkilatı yok, Vali Ak Parti İl Başkanı gibi çalışıyor” şeklinde açıklamalarına Ak Parti İl Başkanı Bayram Kızılay’dan yanıt geldi.

A+A-

Siirt Ak Parti İl Başkanı Bayram KIZILAY, sitemizde yayınlanan CHP’nin açıklamalarına ilişkin yaptığı cevabi yazıda şu cümlelere yer vermiştir:

“Partimizin il teşkilatı hergün geç saatlere kadar açık olup yaşlısıyla, genciyle, kadınıyla, erkeğiyle her kesime hizmet vermektedir. İl Başkanı olarak şahsım partimizin hizmet binasında sürekli durması mümkün değil. Ancak il yönetimiyle, genç kolları ve kadın kollarımızla partimizin yöneticileri sürekli olarak partimizin hizmet binasında durmakta ve gelenleri ağırlamaktadır. Gerek şahsım gerekse diğer yöneticilerimiz parti binamızda olmadığımızda şehir merkezinde ya da ilçelerimizde taziye, cenaze, düğün, hasta ziyareti ya da partimiz çalışmalarıyla ilgili farklı etkinliklere yetişmeye gayret gösteriyoruz. Partimizin en önemli sloganlarından “Durmak Yok, Yola Devam” anlayışımız her birimizin ana ilkesidir.

CHP, KENDİ AÇIKLAMASINDA ÇELİŞKİYE DÜŞÜYOR

CHP İl Başkanı Muhdi KOYUNCU’nun önceki gün Siirtliler.Net sitesine yapmış olduğu “Siirtte Ak Parti İl Teşkilatı yok, Siirt Valisi İl Başkanı gibi çalışıyor” şeklindeki açıklamalarında kendileriyle çelişmektedir. Bir yandan Ak Parti İl Teşkilatı yok diyorlar bir yandan da Vali’yi İl Teşkilatı gibi çalışmakla suçluyorlar. Bu çelişkili ifadeler “muhalefet yapalımda nasıl olursa olsun” anlayışının bir ürünüdür. Sayın Valimiz Necati Şentürk’ün makamı hiçbir zaman boş durmamaktadır. Partili partisiz, Ak Parti’li, CHP’li ya da diğer tüm partilere mensup onlarca, yüzlerce insan Sayın Valimizi ziyaret ederek kendisiyle görüşmektedir. Sayın Valimizi, siyasete çekmeye çalışmak istenmesini doğru bulmuyoruz. Gereksiz muhalif polemikler yerine projeler üretilerek memleketimize faydalı olunacak siyaset yapılmasını diliyoruz.”

Bu haber toplam 2254 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler