
Bayram Kızılay’ın istifa haberi
Afif Demirkıran’ın Siirt’ten tekrar aday gösterilmesine tepkiler artıyor
AK Parti’nin Siirt Milletvekili Afif Demirkıran’ı 2011 seçimlerinde tekrar listeye alması kentte ciddi bir tepkiye neden oldu.
SİİRTLİLER.NET’TE YÜZLERCE YORUM
Siirtliler.Net’e gelen yüzlerce okuyucu yorumlarında tepkilerini gösteren vatandaşlar “biz böyle bir şeye ihtimal dahi vermiyorduk” diyorlar.
FACEBOOK’TA GRUP KURULDU
e-posta adresimize gelen e-maillerde sosyal paylaşım sitesi olan facebook’ta “AFİF DEMİRKIRANI İSTEMEYENLER” adında sayfa oluşturulduğu yazılı. Sayfaya BU LİNKTEN ulaşabilirsiniz.
18 NİSAN’A KADAR LİSTEDEN ÇIKARILABİLİR
Öte yandan bazı okuyucularımızın gönderdikleri mesajlarda “Siirtliler tepkilerini gösterirlerse Afif Demirkıran’ın listeden çıkarılabilir” şeklinde ifadeler yer aldı. Mesajlarda bu durumun benzer örneğinin bulunduğu yazılı.
MARDİN’DE ARTAN TEPKİLER ÜZERİNE AKPARTİ ADAYINI GERİ ÇEKTİ
Mardin’de Süleyman Bölünmez örneğini gösteren okuyucular, “2002 seçimlerinde Süleyman Bölünmez bağımsız aday olarak seçime girmiş ve kazanmıştı. Aynı kişi 2007 seçimlerinde AK Parti’den 2.sıra adayı olarak gösterilmiş ve ismi YSK’ya verilmişti. Ancak, Mardinliler tepkilerini ciddi bir şekilde göstermeleri karşısında Başbakan Erdoğan, bu adayını istifa ettirip listeden çıkarmıştı.” İfadelerine yer verdiler.
BAYRAM KIZILAY İSTİFA EDİP ETMEYECEĞİNİ AÇIKLAYACAK
2007 seçimlerinde 3.sıradan aday gösterilen Bayram Kızılay, kazanılması mümkün olmayan aynı sıradan tekrar aday gösterildi. Edindiğimiz bilgilere göre şu an Ankara’da bulunan Bayram Kızılay’ın ailesiyle yapacağı görüşmelerden sonra istifa edebileceği söyleniyor. İstifa ile ilgili bilgi vermeyen Bayram Kızılay’ın nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.
HABERE YORUM KAT