
2010 Umre kayıtları başladı
Siirt İl Müftüsü Mahmut Gürlen, 2010 yılı birinci Tur Umre kayıtlarının başladığını, müracaat için Müftülük ve Cami görevlilerinden bilgi alınabileceğini belirtti.
Siirt İl Müftüsü Mahmut Gürlen, 2010 yılında 6 kısım Umrenin mevcut olduğunu belirterek, normal tip olarak 20 gün, ekonomik olarak 2 haftalık ve 26 günlük, otel olarak 1 hafta, 10 gün ve 2 haftalık olarak düzenlendiğini ifade etti. Gürlen, Umre talebinin, her geçen yıl arttığını vurgulayarak, “Maddi ve manevi hayatını gözden geçirmek açısından, imkanı olanların Umre'yi tercih etmeleri önemli bir fırsattır. Bu manevi iklimi yaşamak ve mukaddes mekanları ziyaret etmek amacıyla Umre ziyaretine ayrılan zaman dilimi çok iyi değerlendirilmelidir” dedi.
Siirt Müftüsü Mahmut Gürlen Normal tip 4 kişilik odaların 860 Euro’dan başladığını, Müracaat için en az 1 Yıllık pasaport, Nüfus Cüzdanı Önlü arkalı fotokopi, 4 Adet vesikalık fotoğraf ile birlikte Cami görevlilerine ve Müftülüklere 4 Şubat Tarihine kadar başvurarak bilgi alabileceklerini de sözlerine ekledi.
HABERE YORUM KAT